• 95 40 96 96
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Trepleie

Hensikten med trepleie er å gjenskape sunne og sikre trær med naturlig fasong. Vi utfører trepleie med profesjonalitet og presisjon, etter alle kunstens regler - slik det skal gjøres!

 
Before
After

Atlas Trefelling Og Trepleie

Våre sertifiserte trepleiere/arborister har lang erfaring med å ivareta trær på en sikker og profesjonell måte!
For å sikre at trærne holder seg friske og attraktive er det svært viktig å ansette arborister som har den erfaring og teknisk ekspertise for å beskjære trær, spesielt store trær! Vi er stolte av å kunne tilby en rekke spesial trepleie tjenester til den høyeste standard. Disse tjenestene tilbys til klienter som trenger mer lys i husene sine eller hagene, men som fortsatt ønsker å beholde trærne sine - og til dere hvis eneste mål er å gjøre trærne mer attraktive. Trepleie består også av beskjæring av trær for å redusere risikoen for at deler av treet truer mennesker og eiendom.

Trepleie på treets premisser: Trepleie omfatter, i tillegg til beskjæring og tynning, også stell og bevaring av treets røtter. Riktig beskyttelse av rotsonen bevarer og forlenger treets levetid.

Med vel utført beskjæring og trepleie bevares også det friske og estetiske skjønnhet av treet.

Atlas trefelling utfører: Trefelling, trepleie, kronereduksjon, stubbefresing og bortkjøring av trerester.


© 2019 Atlas Trefelling. All rights reserved

Ved å fortsette på siden vår, godtar du at vi benytter cookies (primært ifbm. Google Analytics) for å bedre forstå hvordan sidene blir brukt.
Informasjonen blir kun benyttet til enkel analyse av våre administatorer.

Jeg forstår!