• 95 40 96 96
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Referanser

Hjertens takk for jobben som ble gjort ute hos oss idag! Vi ser himmelen igjen og barna hadde 1.klasses underholdning- atipå til var deres mann veldig hyggelig og serviseminded (svarte bla. på alt det 2 små og 2 store måtte lure på :D
Oss i Bekkveien 11b
Hei ,
Takker for meget proffesjonelt utført arbeid! Vil informere om at James og Tom er noe av de hyggeligste og proffeste gutta jeg har møtt på mange år. Ikke i tvil hvem jeg bruker neste gang jeg skal ha hjelp til mer trefelling.
Trond og Kristin Knudsen
Imøtekommende, hyggelige og profesjonelle til en overkommelig pris. Bra jobb.
Hans Martin Tonne, Svartskog
Hei.

Jeg ønsker bare å si at vi var særdeles imponert over arbeidet i går. Meget proff, presis mellom flere strømlinjer og rask. Jeg kommer til å anbefale dere til alle som spør.
Diederik Kolff
Atlas Trefelling skiller seg ut blant andre trepleiere/trefellere, som en særdeles erfaren og kompetent "arborist", som leverer et særdeles tilfredsstillende resultat. Jeg anbefaler Atlas Trefelling på det varmeste, til de som ønsker en kronereduksjon/uttynning.
Patricia Vaillot Knudsen, Oslo
Raskt/skriftlig tilbud, kom når dere skulle, dyktige og hyggelige folk, jobb og oppgjør akkurat slik vi ble enige om!
Betzy Hoem, Stabekk
Imøtekommende, hyggelige og profesjonelle til en overkommelig pris. Bra jobb.
Ole Askeland, Oslo
Flott utført jobb - alt gjort som avtalt ! Kan vel ikke bli bedre vil jeg si !
Bay Magnar Engebråten, Vinterbro
Morsomt å se gutta svinge seg fra tre til tre; litt Tarzan med motorsag-følelse. Proft hele veien, fra kunnskapen om ulike tresorter til forslag til beskjæring av trær.
Ole Askeland, Oslo
Vi hadde Atlas i hagen for trefelling og kapping av grener og stammer. De var veldig effektive og gjorde jobben med stor kompetanse - og hadde et svært høflig og vennlig vesen!
David Monfort, Sofiemyr
Jeg har benyttet Atlas trefelling til å fjerne noen trær i hagen min. De kom på befaring som avtalt, gav en grei pris og iverksatte etter avtale noen dager etterpå. Selve jobben ble utført raskt og profesjonelt, og av hyggelige mdarbeidere, opprydding etterpå helt som ønsket.

Jeg anbefaler med glede Atlas trefelling til andre kunder!

Lars Finstad
Rælingen
Lars Finstad
© 2019 Atlas Trefelling. All rights reserved

Ved å fortsette på siden vår, godtar du at vi benytter cookies (primært ifbm. Google Analytics) for å bedre forstå hvordan sidene blir brukt.
Informasjonen blir kun benyttet til enkel analyse av våre administatorer.

Jeg forstår!